Om mig

Jeg hedder Jacob Fredsøe, er fra 1983, født i Aarhus og boet der det meste af mit liv (lige bortset fra en værnepligt i Fredericia og Haderslev i 2003, samt et halvt års udsendelse til Irak i 2005). Nu bor jeg i en forstad til Aarhus sammen med mine to børn og dejlige kone.

Jeg har en kandidat og PhD i molekylærbiologi og er til daglig er jeg ansat som adjunkt ved Aarhus Universitet og forsker i tidligere og mere præcis diagnose af prostata cancer og har gjort det siden 2014. Det er faktisk i den forbindelse jeg har lært alt hvad jeg ved om R. Det er nemlig det værktøj jeg bruger stort set hvert eneste dag til min forskning. Udover R, er jeg også autodidakt i flere programmeringssprog som C#, PHP, Python og Java, samt databaser som SQL.

Det var faktisk også mit arbejder som forsker der fik mig til at blive interesseret i finanser. Jeg havde nemlig fornøjelsen at have Linnéa Schmidt (fra Moneypenny and More) som kollega i en årrække, og som jeg tror de fleste der har mødt Linnéa vil give mig ret i, så er hun glad - meget glad, for at snakke om investeringer. Og hun fik da også mig med på vognen, så at sige.

Disclaimer!

Jeg har ikke nogen form for formel uddannelse i finanser (men det kan man vel lære hen af vejen). Til gengæld er jeg ret god til tal og analyser i R, så det er med det udgangspunkt du skal afstemme dine forventninger til det du læser. Jeg kan ikke garrenterer at der ikke er fejl eller at jeg kommer med dårlige råd og det er op til dig og dit ansvar om du vælger at bruge mine analyser eller ej.